Каталог товарів
+38 (050) 912-79-69
Наша адреса
м. Луцьк, вул. Набережна, 4А
Телефони
Графік роботи
  • Пн-Пт: з 10.00 до 18.00
  • Сб., Нд.: вихідні
E-mail
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Філейні ножі

Сортування:
новинка
293125 Ніж для філе 170 мм серія "2900" чорний
Код товару: 293125 Нож
В наявності
707.11 ₴
Колір: Чорний
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: 2900
новинка
293123 Ніж для філе 170 мм серія "2900" синій
Код товару: 293123 Нож
В наявності
707.11 ₴
Колір: Синій
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: 2900
новинка
Продано
707.11 ₴
Колір: Жовтий
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: 2900
новинка
Закінчується
242500 Ніж для філе 200 мм "Colour-Prof"
Код товару: 242500 Нож
В наявності
875.76 ₴
Колір: Сірий
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: Colour-prof
новинка
Закінчується
233024 Ніж для філе серія "Riviera WHITE" 200 мм
Код товару: 233024 Нож
В наявності
1 660.74 ₴
Колір: Білий
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: Riviera WHITE
новинка
Продано
1 660.74 ₴
Колір: Чорний
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: Riviera
новинка
Закінчується
191423 Ніж обробний гнучкий 170 мм серія "Brooklyn"
Код товару: 191423 Нож
В наявності
2 285.97 ₴
Колір: Блакитний
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: Brooklyn
новинка
Закінчується
161400 Ніж обробний гнучкий 170 мм серія "Manhattan"
Код товару: 161400 Нож
В наявності
1 703.91 ₴
Колір: Чорний
Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
Серія: Manhattan
Філейні ножі

Легко і точно нарізати м'ясо і рибу допоможуть спеціальні філейні ножі. Вони дають змогу отримати ідеально рівні скибочки, навіть з найніжніших продуктів. 

Переваги філейних ножів 

  • Тонке і гнучке лезо — для ідеальних філе та рівних скибок 
  • Лезо з високоякісної сталі — не іржавіє і довго тримає заточку 
  • Легкість у використанні — не потрібно прикладати багато сили 
  • Ідеальний для риби, курятини та інших ніжних продуктів 
  • Зручна ручка — не вислизає, навіть коли руки мокрі 

Секрет дії цих ножів 

Філейний ніж має дуже тонке і гнучке лезо, що дозволяє точно відокремлювати філе від кісток, не пошкоджуючи структуру м’яса чи риби. Завдяки гнучкості леза, він чудово адаптується до форми продукту, що робить нарізання легким та точним. 

Як вибрати ніж для тонкої нарізки?

  • Тонкість леза — чим тонше лезо, тим точніше буде різка 
  • Гнучкість — ніж, який добре гнеться, дозволяє легше працювати з продуктом 
  • Матеріал леза — вибирай сталь, яка не іржавіє і довго тримає заточку 
  • Ручка — має бути зручною, щоб ніж не вислизав 


Розгорнути