Сортування:
SQ031/YL Форма силіконова 600x400 мм, "тарталетка" d 165,5 мм, h 39 мм
Код товару: SQ031/YL Форма из резины
Висота: 39
Діаметр: 165.5
Матеріал: Силікон
Об'єм: 613,5 ml x 6
Серія: SESSANTA QUARANTA (SQ)
SQ008/YL Форма силіконова 600x400 мм, "тарталетка" d 44 мм, h 10 мм
Код товару: SQ008/YL Форма из резины
Висота: 10
Діаметр: 44
Матеріал: Силікон
Об'єм: 10 ml x 60
Серія: SESSANTA QUARANTA (SQ)
SF109/C Форма силіконова "тарталетка" d 58 mm, h 22 mm
Код товару: SF109/C Форма из резины
В наявності
Висота: 22
Діаметр: 58
Матеріал: Силікон
Об'єм: 33 ml x 12
Серія: SILICON FLEX (SF)
Висота: 20
Діаметр: 70
Матеріал: Силікон
Об'єм: 70 ml x 6
Серія: SILICON FLEX (SF)
SF015/C Форма силіконова "тарталетка" 60 мм, h 17 мм
Код товару: SF015/C Форма из резины
В наявності
Висота: 17
Діаметр: 60
Матеріал: Силікон
Об'єм: 40 ml x 8
Серія: SILICON FLEX (SF)
Висота: 15
Діаметр: 50
Матеріал: Силікон
Об'єм: 25 ml x 15
Серія: SILICON FLEX (SF)
SF013/C Форма силіконова "тарталетка" 45 мм, h 10 мм
Код товару: SF013/C Форма из резины
В наявності
Висота: 10
Діаметр: 45
Матеріал: Силікон
Об'єм: 20 ml x 15
Серія: SILICON FLEX (SF)

Відмінним вибором для кожної господині, яка хоче створити смачний десерт є форми для тартів. Завдяки їм ви отримаєте ідеально рівну і хрустку основу для тартів, пирогів і запіканок. Завдяки правильно підібраній формі твоя випічка буде ідеально пропеченою та смачною!
Переваги форм для тартів
- Ідеальна форма — допомагають зробити рівну основу з хрусткою корочкою
- Універсальність — підходять для будь-яких видів тартів, як солодких, так і солоних
- Міцність і довговічність — виготовлені з міцних матеріалів, що витримують високі температури
- Легкість у догляді — легко миються після використання
- Рівномірне прогрівання — забезпечують рівномірне випікання без підгорання
Секрет дії цього кухонного інвентаря
Форми для тартів виготовлені так, щоб рівномірно прогріватися, що дозволяє отримати ідеальну основу з хрусткою скоринкою. Вони також мають антипригарне покриття або правильний матеріал, що дозволяє легко витягувати готовий тарт без пошкоджень.
Як вибрати форму для тарту
- Матеріал — вибирай форми з металу або силікону для рівномірного прогрівання
- Розмір — підбирай форму відповідно до розміру твого рецепта
- Тип форми — є класичні круглі форми, знімні форми для зручного витягування та форми з низькими бортиками для рівного випікання
Розгорнути